91游戏 · 生活服务

Melo

MeloV1.2

截图

Melo, kişisel bakım ve güzellik hizmetlerine ihtiyacın olduğu yerde ve zamanda ulaşmanı sağlayan bir dijital güzellik asistanıdır. Şehrin en yetenekli profesyonellerinin profillerini inceleyerek, dakikalar içinde online rezervasyon yapma ve ödeme imkanı sunar. Randevularda kozmetik ürünler hediye eder ve seni seçkin markalarla tanıştırır.

Türkiye’de “evde güzellik hizmeti” vizyonu ile kurulmuş ilk uygulama olan Melo şu anda; İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye ve İran'da toplam 13 şehirde, her biri alanında sertifikalı ve en az 3 yıl deneyimli 300'den fazla saç, makyaj ve güzellik uzmanıyla hizmet vermektedir.

Hizmet kategorileri: kuaför, berber, el & ayak bakım, cilt bakımı, makyaj, kaş &kirpik bakım, istenmeyen tüyler kategorilerinde 100'e yakın kişisel bakım ve güzellik hizmeti.

Nasıl kullanılır? Çok basit! İhtiyacın olan hizmeti, bu hizmeti almak istediğin yeri, zamanı ve profesyoneli seç. Profesyonelin randevu talebini onayladıktan sonra ödemeni yap, kapıyı aç ve rahatına bak!

相关推荐

相关内容

相关专题

热门瑜伽健身软件有哪些?哪个好用?相信很多小伙伴都不知道吧,本站可以给你提供最专业、最实用的手机热门瑜伽健身软件下载,需要的小伙伴们赶快来下载吧!

2021在家健身软件有哪些?想要健身下载他们就够了,再也不用去健身房了。91小编为大家来分享一下!

相关下载

点击加载更多......
取消
下载此应用的人还喜欢
应用排行榜